• Language Icon
  • MK
  • USA
  • AL
  • TR
  • GR
  • DE
  • FR
slika od restoranot

Мечкуевска куќа - Пуже

Ресторанот Мечкуевска куќа – Пуже, е синоним за највкусна храна, подготвена од најдобрите готвачи, со најквалитетни и секогаш свежи продукти. Нашиот персонал со задоволство ќе ве води низ нашето мени и ќе ви помогне во вашиот избор.

Вашите незаборавни мигови поминете ги во прекрасен невообичаен етно амбиент, каде ќе доживеете мигови на опуштена и мошне пријатна атмосфера, збогатена со звуците на пријатната музика. Од ресторанот ќе си заминете задоволни од беспрекорната услуга и пријатниот амбиент и со нетрпение ќе го очекувате моментот кога повторно ќе се вратите.

Мечкуевска куќа Пуже организира коктели и секаков вид на веселби, а нуди и кетеринг услуги. За подетални информации можете да се обратите кај менаџерите на ресторанот.

Работно време

Секој ден: 07:00 - 01:00

Контакт

Телефони: 071 / 277 - 659;   078 / 441 - 279;   072 / 599 - 990

Е-Маил: meckuevskakuka@gmail.com

Веб страна: www.meckuevskakukapuze.com.mk

Адреса: Велко Влаховиќ бр:8, Свети Николе