• Language Icon
  • MK
  • USA
  • AL
  • TR
  • GR
  • DE
  • FR
Посно со масло и без масло

Посно со масло и без масло

Сарма (парче)

Сарма (парче)

(ориз,праз)...

50.00 ден.
329
15 мин.
повеќе
Бакардан порција

Бакардан порција

(бакардан)...

60.00 ден.
354
15 мин.
повеќе
Грилован зеленчук

Грилован зеленчук

(зеленчук)...

150.00 ден.
364
15 мин.
повеќе
Пуже посна салата

Пуже посна салата

(црвен грав,роквици,...

120.00 ден.
376
15 мин.
повеќе
Посна витаминска салата

Посна витаминска салата

(зелка,цвекло,морков...

120.00 ден.
387
15 мин.
повеќе
Посна цезар салата

Посна цезар салата

(марула,рукола,рокви...

140.00 ден.
388
15 мин.
повеќе
Посни печурки

Посни печурки

(шампињони,зачини)...

160.00 ден.
389
15 мин.
повеќе
Посен пинџур

Посен пинџур

(ајвар)...

80.00 ден.
390
15 мин.
повеќе
Посни пржени тиквички

Посни пржени тиквички

(тиквички)...

100.00 ден.
391
15 мин.
повеќе
Посна компир салата

Посна компир салата

(варен компир,кромид...

60.00 ден.
393
15 мин.
повеќе
Краставица и Патлиџан

Краставица и Патлиџан

(краставици,патлиџан...

80.00 ден.
543
15 мин.
повеќе
Манастирски сос

Манастирски сос

(балсамико,таан,сенф...

.00 ден.
544
15 мин.
повеќе