• Language Icon
  • MK
  • USA
  • AL
  • TR
  • GR
  • DE
  • FR
Појадок

Појадок

Пржени лепчиња со јајца

Пржени лепчиња со јајца

140.00 ден.
337
15 мин.
повеќе
Македонски омлет

Македонски омлет

140.00 ден.
338
15 мин.
повеќе
Јајца на око

Јајца на око

40.00 ден.
339
15 мин.
повеќе
Телешка чорба

Телешка чорба

130.00 ден.
372
15 мин.
повеќе
Пилешка чорба

Пилешка чорба

150.00 ден.
540
15 мин.
повеќе
Шкембе чорба

Шкембе чорба

150.00 ден.
541
15 мин.
повеќе