• Language Icon
  • MK
  • USA
  • AL
  • TR
  • GR
  • DE
  • FR
Ладни предјадења

Ладни предјадења

Ладен ордевер Пуже

Ладен ордевер Пуже

(шунка,кашкавал,врат...

700.00 ден.
292
15 мин.
повеќе
Пршута (100гр.)

Пршута (100гр.)

350.00 ден.
293
15 мин.
повеќе
Свински врат (100гр.)

Свински врат (100гр.)

140.00 ден.
294
15 мин.
повеќе
Кулен (100гр.)

Кулен (100гр.)

100.00 ден.
295
15 мин.
повеќе
Чајна (100гр.)

Чајна (100гр.)

100.00 ден.
296
15 мин.
повеќе
Сланина (100гр.)

Сланина (100гр.)

140.00 ден.
297
15 мин.
повеќе
Печеница (100гр.)

Печеница (100гр.)

140.00 ден.
Шунка (100гр.)

Шунка (100гр.)

100.00 ден.
299
15 мин.
повеќе
Канапеи

Канапеи

60.00 ден.
Млечна Пуже даска

Млечна Пуже даска

(овчи кашкавал, плав...

800.00 ден.
555
10 мин.
повеќе
Етно даска

Етно даска

баница(праз-сирење),...

400.00 ден.
756
10 мин.
повеќе
Даска со овчеполска зимница

Даска со овчеполска зимница

400.00 ден.
Млечна урнебес даска

Млечна урнебес даска

урда салата 200гр.у...

450.00 ден.
767
10 мин.
повеќе
Традиционална даска

Традиционална даска

ајвар 150 гр.,пинџу...

350.00 ден.
768
10 мин.
повеќе