• Language Icon
  • MK
  • USA
  • AL
  • TR
  • GR
  • DE
  • FR
Чорби и готвени јадења по нарачка

Чорби и готвени јадења по нарачка

Топено сирење

Топено сирење

150.00 ден.
290
15 мин.
повеќе
Ориз со пилешки копан

Ориз со пилешки копан

160.00 ден.
327
15 мин.
повеќе
Мусака

Мусака

130.00 ден.
328
15 мин.
повеќе
Бакардан со пржено месо

Бакардан со пржено месо

250.00 ден.
Тавче гравче

Тавче гравче

100.00 ден.
Гулаш

Гулаш

150.00 ден.
373
15 мин.
повеќе
Гравче чорба

Гравче чорба

100.00 ден.
Бакардан(качамак) со џмирки 0,400гр.

Бакардан(качамак) со џмирки 0,400гр.

200.00 ден.
551
30 мин.
повеќе