• Language Icon
  • MK
  • USA
  • AL
  • TR
  • GR
  • DE
  • FR
Производи од мелено месо

Производи од мелено месо

Ќебап (30гр.)

Ќебап (30гр.)

12.00 ден.
200
30 мин.
повеќе
Ајдучки ќебап (50гр.)

Ајдучки ќебап (50гр.)

25.00 ден.
201
30 мин.
повеќе
Викторија плескавица (400гр.)

Викторија плескавица (400гр.)

(мелено месо,кашкав...

200.00 ден.
Плескавица (250гр.)

Плескавица (250гр.)

100.00 ден.
203
30 мин.
повеќе
Домашен колбас (120гр.)

Домашен колбас (120гр.)

60.00 ден.
204
30 мин.
повеќе

"Пуже" плескавица (350гр.)

(мелено месо,сувомес...

180.00 ден.
205
30 мин.
повеќе

"Мечкуевска" плескавица (400гр.)

(мелено месо,сувомес...

200.00 ден.
206
30 мин.
повеќе
Македонска (Шарска) плескавица (350гр.)

Македонска (Шарска) плескавица (350гр.)

(мелено месо,кашкава...

180.00 ден.
207
30 мин.
повеќе
Мечкуевски растурен ражнич (400 гр.)

Мечкуевски растурен ражнич (400 гр.)

(свинско месо,печурк...

200.00 ден.
Свински пафлак на скара (1кг.)

Свински пафлак на скара (1кг.)

600.00 ден.
363
30 мин.
повеќе

"Пуже" колбас (200гр.)

160.00 ден.
378
20 мин.
повеќе