• Language Icon
  • MK
  • USA
  • AL
  • TR
  • GR
  • DE
  • FR
Производи од пилешко месо

Производи од пилешко месо

Пилешки стек (200гр.)

Пилешки стек (200гр.)

120.00 ден.
211
30 мин.
повеќе
Пилешки увијач (250гр.)

Пилешки увијач (250гр.)

(пилешки стек,кашкав...

160.00 ден.
213
30 мин.
повеќе
Пилешки ражнич (250гр.)

Пилешки ражнич (250гр.)

140.00 ден.
215
30 мин.
повеќе
Полнет пилешки Пуже стек (350гр.)

Полнет пилешки Пуже стек (350гр.)

(пилешки стек,кашкав...

200.00 ден.
219
30 мин.
повеќе
Реден пилешки стек (300гр.)

Реден пилешки стек (300гр.)

(пилешки стек,кашкав...

150.00 ден.
223
20 мин.
повеќе
Похован пилешки стек (250гр.)

Похован пилешки стек (250гр.)

160.00 ден.
225
30 мин.
повеќе
Пилешко во сос (250гр.)

Пилешко во сос (250гр.)

(пилешки стек,печурк...

160.00 ден.
226
30 мин.
повеќе
Пилешки батак (300гр.)

Пилешки батак (300гр.)

140.00 ден.
227
30 мин.
повеќе