• Language Icon
  • MK
  • USA
  • AL
  • TR
  • GR
  • DE
  • FR
Специјалитети по нарачка

Специјалитети по нарачка

Свинско во сос од печурки 400 гр.

Свинско во сос од печурки 400 гр.

450.00 ден.
230
30 мин.
повеќе
Телешко во сос од печурки 400 гр.

Телешко во сос од печурки 400 гр.

450.00 ден.
231
30 мин.
повеќе
Свински ребра во фурна (1кг.)

Свински ребра во фурна (1кг.)

1100.00 ден.
233
30 мин.
повеќе
Свинска коленица без коска 400гр.

Свинска коленица без коска 400гр.

450.00 ден.
234
30 мин.
повеќе
Пуже тава 400гр.

Пуже тава 400гр.

(свинско филе,говедс...

450.00 ден.
236
120 мин.
повеќе
Селско месо 400гр.

Селско месо 400гр.

450.00 ден.
Пржено свинско месо 400гр.

Пржено свинско месо 400гр.

450.00 ден.
238
30 мин.
повеќе
Свинско пржено месо со праз 400гр.

Свинско пржено месо со праз 400гр.

450.00 ден.
239
30 мин.
повеќе
Зајак 1кг.

Зајак 1кг.

1000.00 ден.
Динстан свински пафлак 500гр.

Динстан свински пафлак 500гр.

450.00 ден.
848
30 мин.
повеќе