• Language Icon
  • MK
  • USA
  • AL
  • TR
  • GR
  • DE
  • FR
Пици и пастрамајлии

Пици и пастрамајлии

Пастрамајлија

Пастрамајлија

(свинско месо,сирење...

280.00 ден.
307
20 мин.
повеќе
Капричиоза

Капричиоза

(доматен сос,пунка,к...

270.00 ден.
308
20 мин.
повеќе
Туна пица

Туна пица

(доматен сос,кашкава...

270.00 ден.
309
20 мин.
повеќе
Пуже пица

Пуже пица

(доматен сос,кашкава...

320.00 ден.
310
20 мин.
повеќе
Вегетаријана

Вегетаријана

(доматен сос,пиперка...

220.00 ден.
352
20 мин.
повеќе
Маргарита

Маргарита

200.00 ден.