• Language Icon
  • MK
  • USA
  • AL
  • TR
  • GR
  • DE
  • FR
Риба

Риба

Пастрмка (1кг.)

Пастрмка (1кг.)

800.00 ден.
318
45 мин.
повеќе
Ослич 0,250 гр.

Ослич 0,250 гр.

...

250.00 ден.
319
45 мин.
повеќе
Крап 400гр.

Крап 400гр.

...

450.00 ден.
320
30 мин.
повеќе
Ципура 500 гр.

Ципура 500 гр.

...

600.00 ден.
321
45 мин.
повеќе
Лаврак 500гр.

Лаврак 500гр.

600.00 ден.
322
45 мин.
повеќе
Лосос 400гр.

Лосос 400гр.

800.00 ден.
323
45 мин.
повеќе
Сом 400гр.

Сом 400гр.

700.00 ден.