• Language Icon
  • MK
  • USA
  • AL
  • TR
  • GR
  • DE
  • FR
Додатоци

Додатоци

Пиперка

Пиперка

20.00 ден.
270
10 мин.
повеќе
Проја (600гр.)

Проја (600гр.)

120.00 ден.
Цермат помфрит

Цермат помфрит

150.00 ден.
280
15 мин.
повеќе
Цермат помфрит со сирење

Цермат помфрит со сирење

180.00 ден.
281
15 мин.
повеќе
Лепче мало

Лепче мало

30.00 ден.
311
10 мин.
повеќе
Баница

Баница

200.00 ден.
313
10 мин.
повеќе
Нафора

Нафора

80.00 ден.
314
10 мин.
повеќе
Фурнаринка

Фурнаринка

60.00 ден.
315
10 мин.
повеќе
Леб

Леб

50.00 ден.
Бел ориз

Бел ориз

70.00 ден.
330
10 мин.
повеќе
Пире

Пире

70.00 ден.
332
30 мин.
повеќе
Пифтија

Пифтија

150.00 ден.
Кантри помфрит

Кантри помфрит

200.00 ден.
Полнети фурнаринки

Полнети фурнаринки

120.00 ден.
849
10 мин.
повеќе