• Language Icon
  • MK
  • USA
  • AL
  • TR
  • GR
  • DE
  • FR
Аперитиви

Аперитиви

Лозова Жолта - 0,05л.

Лозова Жолта - 0,05л.

...

70.00 ден.
Мастика - 0,05л.

Мастика - 0,05л.

...

70.00 ден.
Узо тсантали - 0,05л.

Узо тсантали - 0,05л.

...

70.00 ден.
Плумари - 0,05л.

Плумари - 0,05л.

...

90.00 ден.
Коњак Бадел - 0,05л.

Коњак Бадел - 0,05л.

80.00 ден.
Шток - 0,05л.

Шток - 0,05л.

90.00 ден.
Вињак Рубин - 0,05л.

Вињак Рубин - 0,05л.

...

80.00 ден.
Рум Бадел- 0,05л.

Рум Бадел- 0,05л.

70.00 ден.
Водка вигор - 0,05л.

Водка вигор - 0,05л.

70.00 ден.
Смирноф - 0,05л.

Смирноф - 0,05л.

100.00 ден.
Абсолут - 0,05л.

Абсолут - 0,05л.

90.00 ден.
Џин - 0,05л.

Џин - 0,05л.

...

80.00 ден.
Јегермастер - 0,05л.

Јегермастер - 0,05л.

...

130.00 ден.
Кампари - 0,05л.

Кампари - 0,05л.

...

100.00 ден.
Текила - 0,05л.

Текила - 0,05л.

...

100.00 ден.
Мартини бело - 0,05л.

Мартини бело - 0,05л.

...

80.00 ден.
Пелинковац - 0,05л.

Пелинковац - 0,05л.

...

80.00 ден.
Бовин премиум жолта - 0,05л.

Бовин премиум жолта - 0,05л.

140.00 ден.
ВС жолта 0,05

ВС жолта 0,05

140.00 ден.
Мастика 0,200

Мастика 0,200

350.00 ден.
Балантајн - 0,05л.

Балантајн - 0,05л.

130.00 ден.
Џек Даниелс - 0,05л.

Џек Даниелс - 0,05л.

200.00 ден.
Џони Вокер - 0,05л.

Џони Вокер - 0,05л.

130.00 ден.
Чивас - 0,05л.

Чивас - 0,05л.

260.00 ден.
Џим Бим - 0,05л.

Џим Бим - 0,05л.

130.00 ден.
Бејлис - 0,05л.

Бејлис - 0,05л.

140.00 ден.
ЏБ виски - 0,05л.

ЏБ виски - 0,05л.

130.00 ден.
Џејмисон - 0,05л.

Џејмисон - 0,05л.

150.00 ден.
Ред бул

Ред бул

180.00 ден.
Лозова жолта - 0,200л.

Лозова жолта - 0,200л.

350.00 ден.
146
5 мин.
повеќе
Гордонс пинк

Гордонс пинк

120.00 ден.
Ракија од дуња,слива,круша,кајсија0.05

Ракија од дуња,слива,круша,кајсија0.05

200.00 ден.