• Language Icon
  • MK
  • USA
  • AL
  • TR
  • GR
  • DE
  • FR
Димена хамбуршка сланина (300гр.)

Димена хамбуршка сланина (300гр.)

Време на подготовка:
30 мин.
Цена на производот:
300.00 ден.
Број на производот:
228