• Language Icon
  • MK
  • USA
  • AL
  • TR
  • GR
  • DE
  • FR
Лешник 150 гр.

Лешник 150 гр.

Време на подготовка:
10 мин.
Цена на производот:
250.00 ден.
Број на производот:
343
Состав и припрема: