• Language Icon
  • MK
  • USA
  • AL
  • TR
  • GR
  • DE
  • FR
Производи од свинско месо

Производи од свинско месо

Свинска бела вешалица (300гр.)

Свинска бела вешалица (300гр.)

280.00 ден.
208
30 мин.
повеќе
Кременадла без коска 300 гр.

Кременадла без коска 300 гр.

220.00 ден.
209
30 мин.
повеќе
Ребро (250гр.)

Ребро (250гр.)

250.00 ден.
210
30 мин.
повеќе
Свински увијач (250гр.)

Свински увијач (250гр.)

(свинска вешалица, к...

290.00 ден.
212
30 мин.
повеќе
Свински ражнич (250гр.)

Свински ражнич (250гр.)

220.00 ден.
214
30 мин.
повеќе
Свински бифтек (филе) 450гр.

Свински бифтек (филе) 450гр.

450.00 ден.
216
30 мин.
повеќе
Полнета свинска Пуже вешалица (300гр.)

Полнета свинска Пуже вешалица (300гр.)

(свинска вешалица,ка...

290.00 ден.
220
30 мин.
повеќе
Похована свинска вешалица (300гр.)

Похована свинска вешалица (300гр.)

300.00 ден.
224
30 мин.
повеќе
ложено свинско каре 300гр.

ложено свинско каре 300гр.

300.00 ден.
822
15 мин.
повеќе
Истрај ролован ражнич 300гр.

Истрај ролован ражнич 300гр.

300.00 ден.