• Language Icon
  • MK
  • USA
  • AL
  • TR
  • GR
  • DE
  • FR
Димено месо

Димено месо

Димено свинско ребро 0.300 гр

Димено свинско ребро 0.300 гр

...

300.00 ден.
Димена хамбуршка сланина (300гр.)

Димена хамбуршка сланина (300гр.)

300.00 ден.
228
30 мин.
повеќе
Димена свинска вешалица (300гр.)

Димена свинска вешалица (300гр.)

300.00 ден.
359
30 мин.
повеќе
Димен свински пафлак 0.300 гр

Димен свински пафлак 0.300 гр

300.00 ден.
Димен бифтек 400гр.

Димен бифтек 400гр.

450.00 ден.