• Language Icon
  • MK
  • USA
  • AL
  • TR
  • GR
  • DE
  • FR
Десерти и апетисани

Десерти и апетисани

Лешник (100гр.)

Лешник (100гр.)

...

200.00 ден.
343
10 мин.
повеќе
Бадем (100гр.)

Бадем (100гр.)

200.00 ден.
344
10 мин.
повеќе
Кикирики 0.100 гр.

Кикирики 0.100 гр.

...

80.00 ден.
Ф'стак 0.100 гр.

Ф'стак 0.100 гр.

200.00 ден.
Баклава

Баклава

50.00 ден.
Раванија

Раванија

30.00 ден.
348
10 мин.
повеќе
Палачинка

Палачинка

(крем и банана/ мед ...

60.00 ден.
349
10 мин.
повеќе
Палачинка со банана,шлаг,ореви и овошје

Палачинка со банана,шлаг,ореви и овошје

100.00 ден.