• Language Icon
  • MK
  • USA
  • AL
  • TR
  • GR
  • DE
  • FR
Топли предјадења

Топли предјадења

Поховани пилешки прсти

Поховани пилешки прсти

200.00 ден.
240
15 мин.
повеќе
Поховани тиквички (300гр.)

Поховани тиквички (300гр.)

160.00 ден.
Топла даска пуже

Топла даска пуже

-похован кашкавал (2...

700.00 ден.
291
15 мин.
повеќе
Похован кашкавал (200гр.)

Похован кашкавал (200гр.)

150.00 ден.
300
15 мин.
повеќе
Поховано сирење (200гр.)

Поховано сирење (200гр.)

150.00 ден.
301
15 мин.
повеќе
Похована зденка

Похована зденка

50.00 ден.
302
15 мин.
повеќе
Сирење на скара (100гр.)

Сирење на скара (100гр.)

...

100.00 ден.
Печурки на жар (300гр.)

Печурки на жар (300гр.)

160.00 ден.
304
15 мин.
повеќе
Пирошка

Пирошка

100.00 ден.
Џмирки 1кг.

Џмирки 1кг.

1600.00 ден.
Биено сирење со хамбуршка на скара (100гр.)

Биено сирење со хамбуршка на скара (100гр.)

180.00 ден.
360
15 мин.
повеќе
Чипс од чадена сланина (200гр.)

Чипс од чадена сланина (200гр.)

180.00 ден.
371
15 мин.
повеќе
Поховани печурки

Поховани печурки

...

180.00 ден.
Пржени тиквички на ленти (300гр.)

Пржени тиквички на ленти (300гр.)

150.00 ден.
538
15 мин.
повеќе
Пржен модар патлиџан на ленти (300гр.)

Пржен модар патлиџан на ленти (300гр.)

150.00 ден.
Чипс од тиквички (300гр.)

Чипс од тиквички (300гр.)

160.00 ден.
552
15 мин.
повеќе